Desert prajitura de post cu gem de afine si nuci

de katty in Prajituri, 14 Dec 2017 | 7251 vizualizari

 

Vesnica prajitura de post cu gem facuta intr-o alta combinatie de arome.

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri gem de afine
  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa minerala
  • 1/2 cana ulei
  • 2 cani faina
  • scortisoara macinata
  • un praf de sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • nuci rupte bucatele
  • zahar pudra cu aroma de vanilie pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura de post cu gem de afine si nuci:

Intr-un castron punem gemul, zaharul, apa minerala si uleiul, pe rand si amestecam usor. Cernem faina amestecata cu praful de copt si cacaua, bicarbonatul, sarea, scortisoara si omogenizam.

Turnam amestecul intr-o tava cu hartie de copt si presaram deasupra nucile. Dam tava la cuptorul preincalzit pana trece proba scobitorii (45 minute). Scoatem prajitura, o lasam sa se raceasca si o portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post cu gem de afine si nuci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si nuci